u Družba Sestara Kraljice svijeta, Udruga Prijatelja blagoslova

U subotu 18. 11. 2017., već hladnu od nadolazećeg snijega, s. Marina je posjetila članove Udruge PBMKS u Munchenu kako bi im imala duhovnu obnovu i potakla ih na vjernost Bogu i svojoj Domovini.
Tema susreta je bila LJUBAV koja sve podnosi, svemu se nada. Članovi naše Udruge su sretni kada im dođe netko iz Domovine Hrvatske i donese im malo Domovinskog duha i osvježenja. Nije lako biti stranac a živjeti opušteno i predano.
Budući da je LJUBAV uvijek divna i uvijek upitna, mi smo se poslužili Svetim Pismom i poslušali što nam to govori apostol Ivan u svojoj Prvoj poslanici i ljubavi, kao i sv. Pavao u Hvalospjevu ljubavi. Kada se držimo Sv. Pisma sigurni smo da nema pogreške. A LJUBAV u Sv. Pismu je uvijek Agape – ljubav za drugoga.
Susret je počeo sa sv. Misom koju je predslavio fra Ivan Rozić, župnik u crkvi sv. Gabriela u Munchenu, a nastavili smo s predavanjem s. Marine. Završili smo zajedničkim druženjem počastivši se sonm što su vrijedne kuharice donijele. Sestre Marta i Ana uvijek su tu za sve naše članove Udruge ali i za svakog čovjeka koji zatraži njihovu pomoć.

Recent Posts
Pošaljite nam e-mail:

Veselimo se Vašoj poruci, hvala.

Not readable? Change text. captcha txt