u Družba Sestara Kraljice svijeta

U subotu, 29. 10. 2022.g.,  naše tri sestre Anica, Katarina i Ljubica posjetile su župu Uznesenja BDM u Pakracu. Tim povodom održali su susret s učenicima trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda. Odazvao se veliki broj učenika koji su aktivno sudjelovali u vjeronaučnim radionicama, igri i samom druženju. Sestre su za sve pripremile duhovni sadržaj. Prvi dio je bio vezan uz upoznavanje naše Družbe.  Drugi dio je bio posvećen Blaženoj Djevici Mariji  kao uzoru proslave Boga i primjer svima nama.  Obostrano zadovoljstvo susretom pretočilo se u želju da se opet ponovi i evo nekoliko osvrta na sam susret:

„Susret mi se jako svidio jer sam saznala neke nove informacije koje prije nisam znala. Sestre su zanimljivu prezentaciju pripremile i baš su drage.”

„Meni je bilo vrlo lijepo te mi se svidjelo kako ste bile opuštene i iskrene te kako ste pokazale svoju vjeru. Mogle ste ubaciti neke igre ili nekakav kviz. Voljela bih da opet dođete.”

Bilo je zanimljivo saznati više o časnim sestrama i Mariji.”

„Susret mi se svidio. Bila mi je zanimljiva tema o Mariji. U buduće bi volio čuti priču o anđelima i demonima (kako su nastali..)”

„Susret mi se svidio. Bio je poučan i zanimljiv. Saznao sam puno novih stvari.”

„Bilo mi je lijepo iskustvo, a ideja za sljedeći put je da pričate o svom obraćenju.”

„Brzo mi je prošlo vrijeme i bilo je zabavno. Htjela bih čuti vašu priču i kako vas je Bog pozvao.”

Sestre su se vratile s lijepim dojmovima o mladim bićima koja su radosno sudjelovala  u ovom susretu, a bilo je oko stotinjak djece. Hvala lijepa župniku vlč. Jozi Zoriću, vjeroučiteljici Marini kao i roditeljima koji su djecu potaknuli na ovaj susret. Neka dobri Bog sve blagoslovi i zagovor naše Majke Marije sve prati.

s. Ljubica Josić

Preporučeni postovi
Pošaljite nam e-mail:

Veselimo se Vašoj poruci, hvala.

Not readable? Change text. captcha txt