u Družba Sestara Kraljice svijeta, Udruga Prijatelja blagoslova

Naša Udruga Prijatelji blagoslova Marije Kraljice svijeta, jučer – 01. 05. 2016. porasla je za nekoliko novih članova. U Botincu je održan susret primanja mladih u našu Udrugu. Susret je pošeo sa prigodnom Molitvom blagoslova, nastavio se pjesmom, meditacijom uz prezentaciju “Razoreni bambus”, upoznavanjem sa svrhom i radom Udruge, podjelom članskih iskaznica te prigodnim predavanjem na temu Blagoslov. Radosno druženje smo završili klanjanjem pred Presvetim u kućnoj kapelici.
U našoj Udruzi do sata je prevladavao ženski rod, no, jučer smo doživjeli iznenađenje, jer mladi su se odlučili da dečki povedu “vojsku blagoslova”, razumije se, tu su i cure. U župi Botinec mladi su vrlo aktivni na području duhovnosti, suradnje sa župnikom i s. Marijom te smo sretni što su odlučili priružiti se našoj Udruzi i postati, uz starije dobne skupine naših članova, nositelji Božjeg blagoslova u svojoj župi, školi, studiju i radnim mjestima.
Molimo Božji blagoslov i snagu svjedočenja za naše članove Udruge PBMKS i neka nas sve povezuje naša zaštitnica Majka Marija Kraljica svijeta.

Preporučeni postovi
Pošaljite nam e-mail:

Veselimo se Vašoj poruci, hvala.

Not readable? Change text. captcha txt