u Družba Sestara Kraljice svijeta

Blagdan Marije Kraljice svijeta, za našu Družbu, je poseban jer je Marija naša posebna Zaštitnica i Majka. Nastojimo da taj blagdan sestre imaju važne događaje svoga redovnočkog života. Ove godine je s. Mihaela Hajder položila svoje Prve zavjete. Nakon trogodišnje pripreme i uvođenja u redovnički život, rekla je Gospodinu svoje DA, te tako stupila u odgojnu fazu Juniorata, gdje će kroz šest godina pokušati naći svoje mjesto i učvrstiti svoje predanje.
Za blagdan, sestre su se pripremale devetnicom. Svečano Euharistijsko slavlje i svečanost zavjeta bilo je u Velikoj Gorici, a predslavio ga je fra Branko Lipša kapucin i župnik u Dubravi. Slavlju su nazočili brat, sestre, nećakinje s. Mihaele te prijatelji.
Iza duhovnog dijela, svi prisutni su nastavili druženje za objedom, gdje su se pridružili vlč. Norbert Koprivec župnik u Velikoj Gorici i vlč. Ivica Berdik župnik u Botincu.

U svim podružnicama članovi naše Udruge prijatelji blagoslova Marije Kraljice svijeta, također su zajednički obilježili blagdan kroz Euharistijska slavlja i druženja.
Zahvalni smo Bogu za svaki blagoslov i molitvu naših članova Udruge.

Preporučeni postovi
Pošaljite nam e-mail:

Veselimo se Vašoj poruci, hvala.

Not readable? Change text. captcha txt